Nieuwe hygiëne dispensers voor Drotech B.V.

Katrin bruikleen concept

Drotech B.V. levert producten aan carrosserie-, trailer- en aanhangwagenfabrikanten door heel Europa en dealers in de Benelux.

Riekie Kilkens aan het woord:

"In 2007 zijn wij van ’s-Heerenberg naar Sevenum verhuisd en niet lang daarna zijn wij onze kantoorartikelen bij Martin Cuypers gaan kopen. Het assortiment is erg uitgebreid en de levering is supersnel.

In 2021 zijn wij wederom verhuisd. Deze keer van ons pand aan de Horsterweg 46 naar onze nieuwe pand op nummer 44. Voor de toiletten, wasruimte en kantine waren wij op zoek naar een functionele maar ook mooie toiletinrichting. Chantal heeft ons hierbij geadviseerd en we hebben gekozen voor het merk Katrin. Sommige onderdelen zijn in bruikleen en andere onderdelen zijn gekocht. De artikelen van Katrin zijn mooi vormgegeven en de kleur van de artikelen past perfect bij onze inrichting. Het gamma van handdoekjes, handzeep en toiletpapier is behoorlijk uitgebreid. Wij zijn erg tevreden."

impressie

Ook een glimlach toveren bij je toiletbezoeker?

Clean & Green hygiene oplossing

Katrin biedt slimme, multifunctionele en heerlijk ruikende hygiëne oplossingen voor toiletruimtes en werkplekken. Deze oplossingen ondersteunen de beste hygiëne en zijn duurzaam door de gehele waardeketen. Van bos tot eindgebruiker.

Wij geven gratis dispensers weg!

Zorg voor één uitstraling en geef deze fijne beleving ook aan jouw collega's en bezoekers. Wij helpen je graag met de inrichting van je toilet en keuken en voeren een inventarisatie op locatie uit. Je ontvangt een bruikleenovereenkomst en advies voor disposables. De disposables zijn eenvoudig te bestellen via onze webshop.

partners

TOP