Nieuwe omgeving voor Kekkilä BVB

all-in office concept

Kekkilä BVB is Europees marktleider in de professionele tuinbouw (BVB Substrates). Zij exporteren hun producten en diensten voor een groenere omgeving aan hoveniers en consumenten in Scandinavië en Midden-Europa. Een duurzame groei is de belangrijkste doelstelling, hun missie luidt dan ook "Sustainable everyday living". Hun kernwaarden bepalen de strategie en het dagelijkse werk. Deze kernwaarden hebben we verwerkt in de inrichting voor hun prachtige pand op Brightland Campus Greenport Venlo. Een inrichting en locatie die past bij de kernwaarden.

impressie

Kekkila geeft terug aan Speeltuin Roeffen Mart

Een inrichting met een MVO gedachte

Na het afronden van de kersverse kantoorinrichting van Kekkilä BV hebben zij ervoor gekozen om terug te geven aan de Speeltuin Roeffen Mart in Grubbenvorst. Hier kunnen kinderen heerlijk gratis in de natuur spelen op mooie en veilige speeltoestellen. Een prachtig bedrag € 250,- gaat naar de speeltuin voor het plaatsen van een mooi nieuw speeltoestel. Hiermee krijgt de maatschappij een steuntje in de rug en wordt het verhaal van de kantoorinrichting nog beter.

Bij ieder all-in project maken wij het verhaal nog beter. We vinden het belangrijk om wat terug te geven. Bij ieder all-in traject wordt een gedeelte van het ontwerptarief teruggegeven aan de maatschappij. Het is aan de klant om te kiezen waar dit bedrag heen gaat. Zo kunnen we van een GOED VERHAAL een nog BETER VERHAAL maken. De klant kies voor een vereniging of goed doel welke hij/zij een warm hart toedraagt.

partners

TOP