Krijtworkshop bij Martin Cuypers

Gratis krijtworkshop 13 maart 10:30 uur

Martin Cuypers organiseert samen met partner Europel een gratis krijtworkshop voor de hospitality, office en healthcare professionals. Ben jij bijvoorbeeld een restauranthouder, heb je een mooi (bedrijfs)café of wil je klanten op unieke wijze verwelkomen? Dan is deze krijtworkshop perfect voor jou. 

Europel X Martin Cuypers
Europel is een bedrijf geprofessionaliseerd in communicatietools. Van naamkaartjes en menumappen tot krijtborden en kliklijsten. Alle fysieke manieren om uitingen te communiceren worden gefaciliteerd door onze partner Europel. Martin Cuypers wil in samenwerking met Europel medewerkers in de sectoren (office, hospitality, healthcare) verder helpen bij het verder professionaliseren van hun uitingen. 

Een hands-on en leerzame manier om dit te doen is door het goed toepassen van uitingen op krijtborden. Je hebt de mogelijkheid om hier een reguliere tekst op te plaatsen maar een krijtbord biedt de mogelijkheid om creatief en aantrekkelijk jouw boodschap over te brengen. 

Krijten met een professional
Precies hiermee gaan we tijdens deze GRATIS krijtworkshop aan de slag. Een echte professional in krijtbordart zal je meenemen in de do's en don'ts  zodat jij jouw krijtborden kunt laten schitteren als nooit tevoren.  

Aanmelden
Hebben we je interesse gewerkt en wil je graag meer weten over deze gratis workshop. Neem gerust contact met ons op of meld je geheel vrijblijvend aan. Wij zouden het erg leuk vinden als je hierbij aansluit. We hebben plaats voor 10 deelnemers, dus meld je snel aan.

We hebben de 10 deelnemers bereikt en kunnen helaas geen extra deelnemers toevoegen.

Locatie
De workshop wordt gegeven bij Martin Cuypers in Venray. Je vindt ons op Keizersveld 65, 5803AP, Venray

Tijdsduur
Datum: maandag 13 maart 10:30 uur
De tijdsduur is ongeveer één dagdeel (start einde ochtend)

Het is helaas niet meer mogelijk om aan te melden voor deze workshop.

Aanmelden krijtworkshop

Op 13 maart organiseren wij in samenwerking met onze partner Europel een krijtworkshop. Meld je hier gratis aan voor een leuke en leerzame dag. 

TOP