Nieuwe omgeving voor Spekking BV

all-in office concept

Spekking BV is een organisatie met als handelsmerk het one-stop-shopping principe en is gevestigd in Belfeld. Spekking heeft alles in huis voor industriële reiniging, veegtechniek en infra oplossingen. De organisatie is innovatief, heeft betrokken medewerkers en werkt met een duidelijke visie. De kantooromgeving wat toe aan een facelift, een inrichting die past bij een schitterende organisatie zoals Spekking.

 BV. De perfecte uitdaging voor Martin Cuypers en het all-in concept.

impressie

Spekking BV geeft terug aan de voedselbank van Venlo

Een inrichting met een MVO gedachte

Na het afronden van de kersverse kantoorinrichting van Spekking BV heeft Spekking ervoor gekozen om terug te geven aan de voedselbank van Venlo. Een prachtig bedrag € 250,- gaat naar de voedselbank. Hiermee krijgt de maatschappij een steuntje in de rug en wordt het verhaal van de kantoorinrichting nog beter.

Bij ieder all-in project maken wij het verhaal nog beter. We vinden het belangrijk om wat terug te geven. Bij ieder all-in traject wordt een gedeelte van het ontwerptarief teruggegeven aan de maatschappij. Het is aan de klant om te kiezen waar dit bedrag heen gaat. Zo kunnen we van een GOED VERHAAL een nog BETER VERHAAL maken. De klant kies voor een vereniging of goed doel welke hij/zij een warm hart toedraagt.

partners

TOP