Mensgerichte omgevingen in meer sectoren

Een logische stap voor ons

Ik ben Berry en ik ben 17 jaar werkzaam bij Martin Cuypers BV. Voor mij is het een bedrijf dat nooit stil staat. We kijken altijd verder en durven de volgende stap te zetten. Als conceptdenker en adviseur voor de inrichting is het voor mij een heel natuurlijke overgang naar de sectoren hospitality & healthcare.

Binnen Martin Cuypers zijn we al jaren bezig met het ontwikkelen van omgevingen waar mensen prettig werken en verblijven.

Binnen onze kantooromgevingen is het meer regel dan uitzondering dat er een zone met lunch- en ontspanningsmogelijkheden wordt gecreëerd met de look & feel van horeca. Denk hierbij aan de stijl van het meubilair, de warme sfeer door verlichting en aankleding maar zeker ook door het bedachte concept.  Het is de normaalste zaak van de wereld.

Het is een klantwens die natuurlijk ontstaat wanneer je een kantooromgeving wilt die vanuit de behoefte van de mens ontwikkeld wordt. Een omgeving die meer biedt dan alleen een werkplek.

Wat hier mooi op aansluit is het huiskamer gevoel op het kantoor. Bij menscentrale werkomgevingen zijn vaak diverse mogelijkheden aanwezig om te relaxen, te bellen of om een werkvorm op een andere manier te beleven.  Denk bijvoorbeeld aan een social corner met een mooie chesterfield bank of een pantry met bar en krukken. De huiskamerachtige sfeer inrichten is voor ons dan ook meer regel dan uitzondering.

Onze ervaring in mensgerichte omgevingen heeft ons op een natuurlijke wijze gebracht waar we nu zijn. De kennis die we op hebben gedaan in office gecombineerd met onze aanpak en verschillende gerealiseerde projecten in deze sectoren maakt dat hospitality en healthcare ons perfect passen.

Wat voor mij voorop staat is dat onze filosofie naadloos wordt toegepast op alle sectoren. We denken ten allen tijden vanuit de mens. Dit staat nog altijd centraal bij iedere omgeving die we ontwikkelen.

Voor mij houdt dit in dat duurzaamheid en vitaliteit meegenomen worden in iedere omgeving. Ik heb er zin in om onze filosofie verder te verspreiden in hospitality en healthcare. Tot snel!

Ben je benieuwd hoe we dit doen? Ik leid je graag rond tijdens een inspiratietour bij Martin Cuypers.

TOP