"time flies, when you are having fun"

Ondergetekend Nina Peeters

Als studente Commerciële Economie aan Fontys Hogeschool te Eindhoven ben ik (Nina Peeters) in februari begonnen aan mijn 21 weken stage.

Ondanks de Corona maatregelen, kan ik met zekerheid zeggen dat ik een goed kijkje heb gekregen in het werkleven. Tijdens mijn stage heb ik ontzettend veel vrijheid gekregen om te onderzoeken wat ik wel en niet leuk vind om te doen. Het team van Martin Cuypers BV staat altijd voor je klaar en ontvangt je met open armen.

Ik heb tijdens mijn stage onderzoek gedaan naar producten die op dit moment gemist worden in het assortiment. Daarnaast heb ik op verschillende afdelingen ondersteund. Het onderzoek heb ik uiteindelijk succesvol afgerond. De stageperiode ging ontzettend snel voorbij. Maar je weet wat ze zeggen “time flies when you are having fun!”

Ik wil het team van Martin Cuypers BV bedanken voor de leuke tijd! Als je opzoek bent naar een bedrijf waar je de mogelijkheid krijgt om te onderzoeken waar jouw interesses liggen en waar je veel vrijheid krijgt, raad ik Martin Cuypers BV zeker aan als stagebedrijf!

Wil jij stage lopen bij Martin Cuypers. Stuur dan jouw sollicitatie en CV naar ons op.

TOP