Renovatie voetbalkantine RKSV Wittenhorst

all-in hospitality

RKSV Wittenhorst heeft ons als betrokken sponsor van deze prachtige club gevraagd of wij mee konden denken voor een renovatie van de bestaande voetbalkantine. Martin Cuypers is een erkend leerbedrijf en wij hebben hier een opdracht van gemaakt voor onze stagiaire Tessa (studie Ruimtelijke Vormgeving). 

Tessa aan het woord:
"Martin Cuypers gaf mij het vertrouwen vooraan te staan bij een inrichtingsproject voor een sportkantine. Deze heb ik van a tot z doorlopen. Dat is wel andere koek dan een schoolproject waar minder mensen bij komen kijken en vaak fictief is. Dit komt omdat je met veel partijen te maken hebt waar je stuk voor stuk niet omheen kunt. Denk aan de klant(en) zelf, collega’s van verschillende afdelingen, leveranciers, chauffeurs tot aan monteurs. Het zijn complexe, maar wel mega leuke projecten heb ik ervaren. Iets wat ik mezelf in de toekomst zeker meer zie doen. Verder heb ik ook mijn steentje bijgedragen bij het uitbrengen van advies rondom kleuren, materialen, stoffen en meubels."

 

Vanuit de opdracht heeft Tessa een inventarisatie gedaan, een moodboard gemaakt en een volledig 3D ontwerp, welke door het bestuur van RKSV Wittenhorst is goedgekeurd.

Bedankt voor deze prachtige opdracht en alle voetballers en supporters succes in het komende seizoen!

impressie

TOP