"veel uitdagingen, verantwoordelijkheden en vrijheid"

Roy van Duijnhoven

Als student Commerciële Economie aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen, ben ik (Roy van Duijnhoven) in september 2017 begonnen aan een 21 weken durende meewerkstage bij Martin Cuypers BV in Venray. Vanaf het moment dat ik begon kwam ik er achter dat vitaliteit en gezondheid van het personeel centraal staan en er echt een passie is om dit ook over te brengen op andere bedrijven. Er zijn verschillende manieren waarop je tijdens je werk toch aan bewegen toe komt, denk aan bijvoorbeeld deskbikes of in hoogte verstelbare bureaus (staan in plaats van zitten). Dit heeft mij echt aan het denken gezet en mij laten realiseren hoe belangrijk dat is tijdens het werk, ook om even tot rust te komen en je hersens te stimuleren.

Ik heb een super leuke periode gehad in het bedrijf. Ik heb veel dingen geleerd en veel vrijheden gehad die er voor hebben gezorgd dat ik het maximale uit mezelf heb kunnen halen. In het begin heb ik veel mee gekeken met medewerkers op kantoor om de werkwijze in me op te nemen om zo snel mogelijk zelfstandig te werk te gaan. Uiteindelijk heb ik bijvoorbeeld de tak kantoorartikelen een week lang alleen mogen runnen. Hierdoor heb ik mezelf kunnen bewijzen binnen het bedrijf en dat ging erg goed, niet alleen naar eigen zeggen maar ook volgens medewerkers. Doordat ik mezelf heb kunnen bewijzen in positieve zin, heb ik de kans gekregen om na de stage bij Martin Cuypers te blijven werken. Ook heb ik tijdens de stage een adviesplan, op het gebied van marketingcommunicatie, geschreven en deze afgerond met een mooie 8.1 als eindcijfer.

Voor mij is het een geslaagde stage geweest en hier ben ik alle collega’s dankbaar voor! Als je op zoekt ben naar een stage met uitdagingen, verantwoordelijkheid en vrijheid dat je bij Martin Cuypers aan het juiste adres bent!

Wil jij stage lopen bij Martin Cuypers. Stuur dan jouw sollicitatie en CV naar ons op.

TOP