Nieuwbouw Woonzorgcentrum Sint Anna Boxmeer

Project in samenwerking met Green Dot Design

Het inrichten van de gemeenschappelijke woonkamers, de multifunctionele ruimtes, het kantoor en het restaurant. De nieuwbouw van  St. Anna in Boxmeer is een prachtig project dat tot stand is gekomen door de intensieve samenwerking met één van onze vaste interieurarchitecten Janine Pieters De Groene van Green Dot Design uit Goes. Het nieuwe verpleeghuis is ontworpen door De Witte Oss en wordt omringd door groen.

Wonen bij Woonzorgcentrum Sint Anna is leven in gemeenschap met individuele vrijheid. Naast een een eigen kamer is het voor de bewoners ook mogelijk om gebruik te maken van de gezamenlijke huiskamer. Mensen voelen zich beter als ze gekend worden, gekend zijn en deel uit maken van de gemeenschap. 

Op weg naar een nieuwe Sint Anna. In juni 2022 j.l. is na een jaar van bouwen het eerste deel van de nieuwbouw in gebruik genomen. In de zomer van 2023 wordt na verwachting het project afgerond. Het woonzorgcentrum is geschikt voor bewoners met zorgvragen van ZZP5 en hoger. Deze locatie krijgt 160 wooneenheden welke verdeeld worden over 20 woongroepen van 8 bewoners verspreid over 4 bouwlagen. Hierbij delen twee woongroepen een gemeenschappelijke entree en facilitaire ruimtes. Een grote mate van multifuncionaliteit en flexibiliteit als het gaat over het gebruik van de ruimtes. 

Entree en brasserie
Bewonersappartementen
Woongroep

Dit project wordt momenteel vormgegeven. Impressiefoto's volgen later.

impressie

TOP