“Wat ik vooral waardeerde, was de vrijheid die ik kreeg"

Ondergetekend Jesse Backus

Als student Junior accountmanager bij Gilde Opleidingen te Venray, heb ik Jesse Backus van februari 2024 tot juni 2024 stage gelopen bij Martin Cuypers BV te Venray.

Vanaf het allereerste moment voelde ik me welkom bij Martin Cuypers. Mijn collega's namen me meteen op in het team. Ik werd behandeld als een gelijkwaadige collega. Dit gaf me ook het vertrouwen om mijzelf te zijn en mijn eigen bijdrage te leveren.

Ik kreeg de kans om aan veel verschillende dingen te werken en mijn vaardigheden te ontwikkelen. Ik werd aangemoedigd om mijn grenzen te verleggen en nieuwe dingen te proberen. En als ik vast liep, Stonden mijn collega's altijd klaar om me te helpen.

Toen ik voor de allereerste keer binnen kwam dacht ik al meteen “wauw dit wordt echt een leuke stage”. En dat was het ook zeker!

Door het hele vriendelijke en sociale team voelde ik me al snel thuis bij Martin Cuypers.

Tijdens mijn stage heb ik kunnen ontdekken waar mijn interesses lagen en ook waar juist niet.

Ik heb van alles van het bedrijf mogen zien, van orders pikken tot pakketten bezorgen en meekijken bij de binnendienst, dat vond ik erg interessant.

En dan het team zelf. Wat een geweldige groep mensen! Ik zal de gezamenlijke lunches en de vrijdgmiddagborrels nooit vergeten.

Nu mijn stage ten einde loopt, wil ik mijn dank uitspreken aan iedereen bij Martin Cuypers. Jullie hebben ervoor gezorgd dat mijn stage voorbij is gevlogen. Ik neem alle ervaringen en lessen met me mee naar mijn volgende avontuur. Bedankt voor alles!

Wil jij stage lopen bij Martin Cuypers. Stuur dan jouw sollicitatie en CV naar ons op.

TOP