"Ik durf hardop te zeggen dat je goed zit hier"

Tessa van de Munckhof

Als studente Ruimtelijk Vormgever niveau 4 aan het ROC Ter AA te Helmond ben ik (Tessa van de Munckhof) in september begonnen aan mijn 20 weken stage (leerjaar 4).

Ik ben de eerste stagiair bij Martin Cuypers met een vormgeving-opleiding en durf hardop te zeggen dat je daarmee goed zit hier!

Tijdens mijn stage was ik onderdeel van de afdeling meubilair, projecten en ondersteunde ik bij All-in Office concepten. Ik verzorgde moodboards, 2D-en 3D-tekeningen, renderingen, animaties en video’s voor klanten om ze warm te maken voor onze producten en diensten. Hierbij maakte ik voornamelijk gebruik van Photoshop, Indesign en pCon.planner.

 

Martin Cuypers gaf mij het vertrouwen vooraan te staan bij een inrichtingsproject voor een sportkantine. Deze heb ik van a tot z doorlopen. Dat is wel andere koek dan een schoolproject waar minder mensen bij komen kijken en vaak fictief is. Dit komt omdat je met veel partijen te maken hebt waar je stuk voor stuk niet omheen kunt. Denk aan de klant(en) zelf, collega’s van verschillende afdelingen, leveranciers, chauffeurs tot aan monteurs. Het zijn complexe, maar wel mega leuke projecten heb ik ervaren. Iets wat ik mezelf in de toekomst zeker meer zie doen.

Verder heb ik ook mijn steentje bijgedragen bij het uitbrengen van advies rondom kleuren, materialen, stoffen en meubels.

Naast dat ik ondersteunde bij de creatieve werkzaamheden, hielp ik ook bij administratieve taken. Denk hierbij aan een stukje orderverwerking en het contact met leveranciers en klanten.

Het vriendelijke team, de afwisselende werkzaamheden en het vertrouwen hebben ervoor gezorgd dat ik mijn stageperiode als erg leuk en leerzaam heb ervaren. Daarom raad ik een stage bij Martin Cuypers zeker aan!

Wil jij stage lopen bij Martin Cuypers. Stuur dan jouw sollicitatie en CV naar ons op.

TOP