Learning and hapiness at the same time

Yarrel Janssen

Als student Marketing en Communicatie op Gilde Opleidingen in Venray(Oostrum), heb ik Yarrèl Janssen in september 2022 tot februari 2023 stage gelopen bij Martin Cuypers BV in Venray. Toen ik begon werd ik heel erg goed ontvangen in het team waardoor ik me al snel op me plek voelde, dit zorgde ook voor veel gezelligheid.

Doordat ik veel verschillende dingen heb gedaan ben ik veel te weten gekomen over verschillende soorten werkzaamheden, denk daarbij aan bestellingen aannemen, verwerken van bestellingen, Orders picken, Referenties op de website plaatsen, Blogs schrijven en acties bedenken. Op het begin van de stage ben ik vooral veel mee gaan kijken om de systemen te leren kennen, na een tijdje ben ik hier zelf mee aan de slag gegaan.

Iedereen was hier erg open waardoor je ook makkelijk mee kon gaan in het bedrijf. Als je houdt van: serieus werken maar het tegelijkertijd wel gezellig wilt hebben, veel verschillende werkzaamheden wilt uitvoeren en je communicatie vaardigheden flink wilt verbeteren is deze stage echt iets voor jou. Ik dank iedereen van Martin Cuypers voor de dingen die ik hier heb geleerd en de gezelligheid die ik heb ervaren.

Wil jij stage lopen bij Martin Cuypers. Stuur dan jouw sollicitatie en CV naar ons op.

TOP