3 tips voor het besparen van kosten op kantoor

Efficiency is het codewoord

In tijden waarin we stappen vooruit willen maken zonder dat er heftig geïnvesteerd moet worden is kostenbesparing de way to go. Je wilt als onderneming weer vooruit kunnen kijken, de organisatie verbeteren en het rendement verhogen. Met de tips van Martin Cuypers kun je kosten besparen op het kantoor, efficiënter werken en jouw medewerkers ontlasten. We bieden een aantal tools die jou kunnen helpen om het kantoor en de organisatie nog soepeler te laten lopen.

  1. Voorraadbeheer van de kantoorbenodigdheden
  2. Controle op bestellingen voor kantoor
  3. Besparen op facilitair

#1. Voorraadbeheer van de kantoorbenodigdheden

Zorg voor een strak voorraadbeheer wanneer het aankomt op kantoorartikelen. Het is onnodig om een set pennen, een pallet papier of een doos nietjes teveel in huis te hebben. Wanneer we het hebben over kantoorartikelen kun je dit prima strak organiseren zonder een ruime voorraad aan te leggen.

Kastensysteem

Dit is dé oplossing voor totale ontzorging op gebied van voorraadbeheer waarbij je tevens tijdswinst creëert. Samen met jou stellen we een kernassortiment van producten vast welke jij en je collega’s op kantoor veel nodig hebben. Met dit kernassortiment richt je een centrale voorraadkast voor kantoorbenodigdheden bij jullie op kantoor in. Deze vul jij of wij aan wanneer er een minimaal aantal beschikbaar is in de kast. Een simpel maar zeer effectief systeem. We kunnen je hierbij ook altijd voorzien van afnamelijsten, zodat je precies weet wat er aangevuld is en je dit bij jullie intern kunt monitoren.

Kosteloos uitbesteden van jouw kastensysteem voor kantoorartikelen

Vanuit Martin Cuypers wordt de mogelijkheid geboden om gebruik te maken van een fysiek kastensysteem bij jou op kantoor of een kastensysteem op afstand. Bij een fysiek kastensysteem ligt er voorraad bij jou op het kantoor en wordt de voorraad met de gewenste frequentie aangevuld door de logistiek medewerkers van Martin Cuypers. Op deze manier heb je nooit te veel voorraad liggen en ben je minder tijd kwijt met het bestellen van kantoorartikelen. Bij een kastensysteem op afstand wordt de voorraad door Martin Cuypers beheert en ligt tevens de voorraad bij ons.

Neem regie over jouw voorraadbeheer

Op dit moment maken we diverse klanten erg blij met de service van het kastensysteem. Afhankelijk van je afname en ligging kunnen we je deze service geheel kosteloos bieden.

Welke stappen doorlopen we hierbij?

  1. Inventarisatie
  2. Inrichten van de kast(-en) op locatie
  3. Webshop mogelijkheden
  4. Deskundig advies

Efficiënter werken? Dan is dit jouw oplossing.

#2. Controle op bestellingen voor kantoor

Binnen een organisatie zijn er vaak verschillende medewerkers verantwoordelijk voor het bestellen van de benodigde kantoorartikelen. Omdat dit een gedeelde verantwoordelijkheid is kan het voorkomen dat het onoverzichtelijk wordt wie, wat, wanneer bestelt. We begrijpen dat je hier als organisatie graag grip op wilt hebben en overzichtelijk wilt houden wat er in huis is. Naast het gebruik van een kastensysteem is het mogelijk om te monitoren wie er wat online bestelt.

Maak gebruik van één aanbieder zodat je in één keer ziet wat de gemaakte kosten zijn voor jullie kantoorbenodigdheden en facilitaire producten

Hoe houdt Martin Cuypers de controle

Opties waar je jouw voordeel uit haalt

Wij zoeken de oplossingen in onze digitale kennis. We bieden twee mogelijkheden aan aan onze klanten om grip te houden op hun bestellingen voor kantoorartikelen.

  • Organisaties krijgen unieke autorisatiemogelijkheden, hierdoor verschillen de bestelopties per geautoriseerde medewerker, tevens wordt er een accreditering ingebouwd.
  • We bieden het management de mogelijkheid om repeterende rapportages te ontvangen. Hierdoor houd je controle over bestellingen en kunnen kosten gemonitord worden.
Autorisatiemogelijkheden voor kantoorbestellingen

Zijn er binnen jullie organisatie verschillende vestigingen en/of bestellers van kantoorbenodigdheden? Dan kan het belangrijk zijn om op de hoogte te blijven over de algehele bestelwijze. Door onze unieke autorisatiemogelijkheden in de webshop ben je altijd op de hoogte van de uitgaven. Op het moment dat bestellingen geplaatst worden door je collega’s, kun jij een kopie van deze bestellingen ontvangen, om deze vervolgens te accorderen. Zodra deze bestelling is geaccordeerd wordt deze pas door ons in behandeling genomen.

Deze autorisatiemogelijkheid kunnen we specifiek voor jullie maken. Zo kun je bijvoorbeeld ook een krediet voor bestellingen, een vastgesteld maximum budget per besteller hanteren. Ook autorisaties voor bepaalde assortimenten en bedragen zijn mogelijk.

Het ontvangen van repeterende management rapportages

Door middel van rapportages achteraf blijf je op de hoogte over de ontwikkelingen omtrent kantoor bestellingen. Samen bepalen we de inhoud en de frequentie van de gewenste rapportage, waarbij het uitgangspunt is dat jij altijd op de hoogte bent en we samen kunnen bijsturen.

Efficiënter werken? Dan is dit jouw oplossing.

#3. Besparen op facilitair

Je wilt natuurlijk dat je medewerkers zich kunnen concentreren op hun vak. Hier kunnen ze de hele dag mee bezig zijn zonder afgeleid te worden door randzaken rondom het bedrijf. Ga voor een oplossing die jouw medewerkers ontzorgt van randzaken. Haal jouw winst uit medewerkers die efficiënt werken aan hun vak. Besteed hectiek rondom het bestellen van kantineartikelen, veiligheidsartikelen , poetsmiddelen, toiletspullen lekker uit. Vraag jouw leverancier of alle artikelen rondom facilitair kunnen leveren.

Het schakelen tussen verschillende partijen voor verschillende producten is inefficiënt en tijdrovend. Haal deze schakel eruit door samen te werken met één partij.

Facilitair geregeld met Martin Cuypers

Voor in de kantine

Niet alleen een rustmomentje voor jezelf of je collega’s, maar ook een onuitwisbare indruk achterlaten bij je eigen relaties. Een mens kan zich geen 8 uur per dag volledig concentreren op haar werk. Dat relaxmomentje is essentieel om optimaal te presteren en het maximale uit jezelf te halen. Door even weg te lopen van je werkplek ben je ook meteen in beweging. Wij relaxen en klankborden met onze collega’s in onze eigen cate, hoe is dit bij jullie geregeld?

Bij ons zijn alle benodigdheden voor in een kantine verkrijgbaar, zowel frisdranken als koude dranken, snoep als koekjes, cup a soup als noodles en van servies tot vaatwastabletten. Alles om je kantine te voorzien van alle benodigdheden voor dit heerlijke rust- of klankbordmomentje.

Voor je eigen veiligheid

De medewerkers zijn binnen een bedrijf het belangrijkste goed. Zijn er werkzaamheden waarbij je collega’s gevaarlijke risico’s lopen en beschermingsmiddelen nodig hebben om deze risico’s te beperken? Grote kans dat wij deze in ons assortiment hebben. Mocht je niet al deze artikelen terugvinden in onze webshop, neem dan contact met ons op. Hiervoor maken wij gebruik van vaste partners.

Niet alleen in gevaarlijke omgevingen zijn beschermingsmiddelen van belang, maar ook in het kantoor komt een EHBO-kit met alle toebehoren en een producten ter brandpreventie altijd van pas. Dit hoort ook aanwezig te zijn in een werkomgeving. Kijk eens in de webshop voor de beschikbare producten.

Voor in je poetskast

Een schone werkomgeving straalt professionaliteit en vertrouwen uit naar je medewerkers en bezoek. Wij bieden je diverse producten van zowel A-merken als van een alternatief merk. Denk hierbij aan schoonmaakmiddelen, poetsdoeken, afvalzakken, bezems etc. Alles wat je in je poetskast hebt staan. Wil je kwaliteit, maar wel betaalbare producten, kies dan voor het alternatief van het merk PrimeSource. PrimeSource, het kwalitatieve alternatief!

Schoonmaakspecialisten op de zaak

We hebben schoonmaakspecialisten die ter plaatse het juiste advies over het gebruik van de producten kunnen geven. Deze schoonmaakspecialisten komen vanuit PrimeSource en geven al hun tips en tricks weg. Zo is het bijvoorbeeld erg belangrijk om de juiste vloerreiniger te gebruiken, zodat de vloer niet aangetast wordt. Wij kunnen jullie, samen met de schoonmaakspecialisten, op weg helpen met deze producten, zodat jullie schoonmaakwerkzaamheden snel, grondig en efficiënt verlopen! Deze specialisten kunnen je ook ondersteunen bij het maken van productinformatiebladen, veiligheidsbladen, schoonmaakplannen en controlelijsten.

Voor op het toilet

Op gebied van faciliteiten in en om uw toilet hebben wij de mogelijkheden van diverse concepten.

Santino Black

My Satino Black is Duurzaam Dutch Design: een uniek Nederlands product, speciaal voor jou en je toilet! Het milieuvriendelijkste gevouwen wc-papier ter wereld in een matzwarte, stijlvolle dispenser. Geen traditionele wc-rollen meer, maar een vernieuwend en duurzaam toiletconcept met een hoge capaciteit. Een bijdrage leveren aan een schonere wereld. Het Satino Black concept is Cradle to Cradle, Recycled, CO2-neutraal en draagt het EU-Ecolabel. Vraag ons naar de mogelijkheden voor een volledig duurzame verandering van je toiletomgeving.

PrimeSource

Ben je op zoek naar dit kwalitatieve alternatieve merk? Dat is PrimeSource, het kwalitatieve alternatief! PrimeSource heeft niet alleen goede alternatieve producten voor in houders van o.a. Tork, maar beschikt ook over een eigen assortiment aan tissues, toilethouders, prullenbakken en toebehoren. Met deze oplossing kun je aanzienlijk besparen op je uitgaven rondom je toiletomgeving.

Weten hoe jouw organisatie kan besparen? We geven je graag advies

TOP