Altijd voorraad bij Sormac BV

voorraadsysteem

Sormac is gevestigd in Venlo en samen met het aangrenzende Duitse grensgebied is dit het grootste tuinbouwgebied van Europa. Naast Venlo zijn ze sinds 1980 ook actief in de Verenigde Staten en sinds 2019 hebben zij daar ook een vestiging. Sormac maakt de machines en verwerkingslijnen voor de groente- en fruitverwerkende versindustrie.

De relatie met Sormac is door de jaren heen steeds verder gegroeid. Naast het voorraadsysteem van kantoorartikelen en facilitair, zijn wij namelijk ook betrokken bij de inrichting van de kantoren en maken zij gebruik van de documentoplossingen met Kyocera machines. Wij zijn erg blij met het vertrouwen dat Sormac ons geeft. 

Sormac aan het woord:

"Al sinds 2019 verzorgt Martin Cuypers eenmaal in de twee weken het voorraadbeheer van onze kantoorartikelen. Ook verzorgde zij in het afgelopen jaar nieuwe ergonomische werkplekken voor al ons kantoorpersoneel. Het belangrijkste aspect uit de samenwerking is dat wij volledig ontzorgd worden m.b.t het voorraadbeheer van onze kantoorartikelen. Hierdoor komt bij onze medewerkers tijd vrij om zich te focussen op andere werkzaamheden.

Wij hebben meer dan lof voor de enorme flexibiliteit van Martin Cuypers als het gaat om bezorgmomenten, het opnemen van spoedbestellingen en het creatief meedenken in praktische oplossingen.

Kortom zijn wij erg te spreken over de samenwerking."

De relatie met Sormac is door de jaren heen steeds verder gegroeid. Naast het voorraadsysteem van kantoorartikelen en facilitair, zijn wij namelijk ook betrokken bij de inrichting van de kantoren en maken zij gebruik van de documentoplossingen met Kyocera machines.   
Wij zijn erg blij met het vertrouwen dat Sormac ons geeft. 

TOP