Nooit misgrijpen bij Weir Minerals BV

voorraadsysteem

Weir Group heeft vestigingen over de hele wereld. en werd opgericht in 1871. Weir Minerals Netherlands BV, gevestigd in Venlo, ontwerpt en produceert technologisch hoogwaardige industriële pompen onder de merknamen GEHO (zuiger- en zuigermembraanpompen) en WARMAN Q-series (propellerpompen). Deze worden toegepast in de industrie sector, zoals in de mijnbouw, mineraalverwerking en de zout- en procesindustrie. Sinds 2013 produceren zij High Pressure Grinding Rolls voor vergruizing van ertsen in de mijnbouwindustrie.

 

 De commodity buyer (Mickel Reijntjes) aan het woord:

"Sinds meerdere jaren werken wij samen met Martin Cuypers, alsook meubilair, zowel voor kantoor als de thuiswerker en dit naar volle tevredenheid. 

Een belangrijk onderdeel van onze samenwerking is het bijhouden van de voorraad office supplies door Martin Cuypers bij ons op kantoor. Elke twee weken brengt een medewerker van Martin Cuypers een bezoek om de voorraad in de kast op te nemen en van daaruit de bestelling te creëren voor de volgende levering. bij het volgende bezoek wordt de voorraad dan aangevuld en weer een nieuwe opname gedaan etc. Hierdoor worden wij als klant ontzorgd! Wij hoeven dit nu niet meer zelf bij te houden en de bestellingen te plaatsen. Onze medewerkers kunnen altijd snel over de benodigde - reguliere - kantoorartikelen beschikken. De verwachtingen die wij bij deze werkwijze bij aanvang hadden, zijn volledig waargemaakt. 

Buiten deze standaard voorraad, zijn er uiteraard ook bestellingen voor specifieke items, waaraan binnen onze organisatie behoefte is.

Martin Cuypers schakelt hierin snel, is flexibel, klantgericht en prijstechnisch marktconform!"

Wil jij gebruik maken van een gecontroleerd voorraadbeheer systeem?

TOP