Wees loyaal, koop regionaal

Martin Cuypers houdt het regionaal

Bij Martin Cuypers staat de mens centraal en niet alleen in ons werk naar onze klanten toe, waarbij wij gezonde, efficiënte en plezierige kantoor- en werkomgevingen creëren. Ons geloof gaat dieper dan dat. Wij weten dat in iedere gezonde werkomgeving, personeel hard aan het werk is en de ondernemer weer net dat stapje extra zet. Juist nu we zien dat hardwerkend personeel, regionale ondernemingen en ondernemers door zwaar weer gaan, is een menselijk steuntje in de rug extra welkom. Martin Cuypers support de regionale ondernemers door regionale samenwerkingen te verstevigen en in stand te houden. “Wees loyaal koop regionaal” is voor ons het oude en het nieuwe normaal.

Waarom regionaal?

Kopen bij grotere partijen is noodzakelijk en soms zelfs onvermijdelijk. Echter is juist de persoonlijke touch van jouw regionale partner goud waard. De voordelen van regionaal kopen volgens Martin Cuypers:

  • Wederzijdse loyaliteit
  • Persoonlijke contacten
  • Gratis een stapje extra
  • Sparringpartner

Het gaat verder

De onderliggende schoonheid van regionaal ondernemen vind je in het ondersteunen van de lokale economie. Door de samenwerkingen met producenten en regionale ondernemingen te verstevigen zorgen we voor voldoende werkgelegenheid en meer lokale bestedingen in onze eigen regio.

 

Dat onze kinderen kunnen blijven genieten van een avondje sport en beweging, dat je lekker een terrasje kunt pakken, zodat de horeca straks weer op kan leven en dat de regionale ondernemer in de eventbranche dadelijk weer een te gek festival in jouw regio kan organiseren. Dit alles maken we samen mogelijk en kunnen we niet alleen. Succesvol ondernemen met aandacht voor lokale en regionale ondernemers, want beter een goede buur dan een verre vriend.

Wij hopen ook jou bewust te maken van de positieve impact van je keuzes op de ontwikkeling van de regio. Wij roepen jou op om ook zoveel mogelijk regionaal zaken te doen.

Gun het jezelf, gun het de lokale ondernemer.

Martin Cuypers

Dat werkt prettig!  

Benieuwd hoe hoog regionaal ondernemen op onze agenda staat? Boek een tour

TOP