Eric maakt kantooromgevingen met een GOED VERHAAL

We pakken het aan vanaf de kern

Er staat een ding pal boven water voor Eric! Wat we willen, wat we echt willen is de optimale werkomgeving creëren voor de mens. Het grootste kapitaal van een bedrijf of organisatie, “de mens” moet ten alle tijden centraal staan in het ontwikkelen van een werkomgeving.

Ik ben overtuigd dat gelukkige mensen, goed werk leveren. Goed werk levert een gezond bedrijf.

Wij ondersteunen bedrijven en organisaties door zorg te dragen voor hun grootste kapitaal, we pakken het aan vanaf de kern.

een GOED VERHAAL

Om een goed verhaal neer te zetten waarbij de mens centraal staat zijn we breder gaan kijken dan alleen de werkomgeving. Met ons All-in office concept zijn we uniek door:
 
  • samenwerken met regionale vakspecialisten
  • toepassen van producten Made in Holland
  • duurzaam door hergebruik van bestaande producten
  • MVO betrokken door bij elk project verenigingen of goede doelen te ondersteunen
Op deze manier maken wij de cirkel rond. Dit concept is voor mij echt een GOED VERHAAL waarmee we de kantooromgeving van iemands dromen realiseren met de mens als basis.

Waarom is dit belangrijk?

De mens is goud waard voor de mens. Dit blijkt bijvoorbeeld al uit het feit dat mensen elkaar op dit moment ontzettend moeten missen vanwege het coronavirus. Als wij met ons concept binding kunnen creëren tussen collega’s, teams en afdelingen door te verbinden met een doordachte kantooromgeving dan zijn we op de juiste weg.
Deze binding creëert een mens die op zijn plek zit, het is de basis voor een tevreden medewerker. Een tevreden medewerker heeft een hoger rendement, is betrokken en inspireert anderen. Hierdoor wordt deze mens van onschatbare waarde voor een organisatie.

Wat krijgt de klant bij een GOED VERHAAL

Bij een gerealiseerd project krijgt de klant naast een fraaie inspirerende kantooromgeving waarin dynamisch en ergonomisch werken geoptimaliseerd wordt een eindplaatje dat volledig klopt. De kleur, de mix van materialen, de verlichting, de beweegruimte, aan echt alles is gedacht.

Krijgen ze jou ook bij het goede verhaal?

Ja, ik ben als regisseur betrokken bij projecten en kan als werkgever daardoor ook goed sparren met onze opdrachtgevers. Maar we doen het echter wel met een gemotiveerd projectteam van vakspecialisten en niet te vergeten de opdrachtgever zelf. Deze wordt namelijk betrokken in alle aspecten van de ontwikkeling van het concept.
Bedrijven of organisaties welke momenteel overwegen nu of in de toekomst iets te willen veranderen in hun werkomgeving. Kom gerust eens met mij sparren. We hebben alles in huis om je precies de juiste richting op te sturen.
 
Laat je inspireren door Martin Cuypers en vraag de brochure aan.

Vraag de brochure aan of maak een afspraak bij Martin Cuypers

Brochure aanvragen

Ik wil graag mijn omgeving verbeteren met behulp van een GOED VERHAAL. Vraag het hier aan en we zorgen dat deze bij jou komt.

TOP