Slimmere werkplekken

Hybride werken heeft de toekomst

In 2020 werden veel organisaties gedwongen om op nieuwe manieren te werken, omdat de COVID-19-pandemie een onvoorstelbare impact had op de werkplek. Volgens de Internationale Arbeidsorganisatie woonde, tegen het einde van de eerste helft van het jaar, naar schatting 93 procent van de werknemers wereldwijd in een land waar ‘werken op het werk’ niet meer mogelijk was.

Onderzoek van Gartner voorspelt dat tenminste 48 procent van de werknemers na de pandemie op een of andere manier op afstand zal blijven werken. Met medewerkers verdeeld over kantoor en thuis, zijn slimme oplossingen voor hybride werkplekken ontwikkeld. Medewerkers kunnen zo altijd en overal werken. Organisaties die meegroeien naar een snel veranderende werkomgeving profiteren de komende jaren het meest. Vooral omdat er wereldwijd nog wel enige tijd onzekerheid zal heersen over de pandemie en de economische druk

Om je te helpen bij het juist inrichten van hybride werkplekken, zowel thuis als op kantoor bieden we een whitepaper aan. Vind hier de gids die ondersteunt in de bedrijfstransformatie naar hybride werkomgevingen.

Download de gids voor slimme werkplekken

TOP